Varukorg

Michelin vinterdäck ger en säker bilfärd

Bilen behöver göras klar inför vintern varje år. En av de viktigaste detaljerna är att du får säkra vinterdäck av hög kvalitet. Kan de gamla däcken inte längre användas? Om däckspåren är helt slitna är det dags för nya vinterdäck. Med däck från Michelin kör du alltid säkert och med bra väggrepp. Använd vår sökfunktion för att hitta bar Michelin vinterdäck som passar just din bils märke och modell.

 

söka efter
Sök via
Sök via
Välj bil
ANGE BILENS REGISTRERINGSNUMMER
VÄLJ DÄCKSTORLEK
 

Hitta billiga Michelin vinterdäck i hög kvalitet

DackogFalg.se har mer än 65 000 produkter här i webbshoppen. Ett av våra många kvalitetsmärken är Michelin. Varumärket är känt både för sin maskot, Michelin-mannen, men också för sina innovativa däck, hög kvalitet och rimliga priser. De säljer sig själva på en garanti för hög prestanda. Det betyder att däcken har en positiv effekt på din bränsleförbrukning. Så du kan definitivt känna av skillnaden mellan att köra med en uppsättning däck från Michelin eller en uppsättning däck från ett billigare märke.


Vilka regler finns det för vinterdäck egentligen? Det finns faktiskt inget krav på när du ska byta till vinterdäck på din bil. Det enda som lagen föreskriver är att däckmönstret minst ska vara 1,6 mm. Men experter rekommenderar att byta vid 3 mm. Blanda inte olika typer av däck, det betyder att du inte får köra med sommardäck fram på bilen och vinterdäck bak på bilen.

Även om det inte finns några tillämpliga regler är det fortfarande en bra idé att vara medveten om när du ska byta till vinterdäck. Experter rekommenderar vanligtvis ett däckbyte i november. Det är nämligen ca. vid denna tid på året som den första nattfrosten kommer. Då behöver du använda en uppsättning däck, där mönstret i däcket är utvecklat för körning på hala och kalla vägar.

Upptäck ett stort urval från ett av de största varumärkena

Michelin är ett välkänt och populärt varumärke. Det finns flera orsaker till detta. Deras däck är av hög kvalitet och extremt slitstarka. I sin produktion lägger de stor vikt vid hög däcksäkerhet, goda bromsegenskaper och miljövänlighet. Därför är däcken bland annat tillverkade med effektivt rullmotstånd så att de sänker din bränsleförbrukning. Gummikonstruktionen på däcken har effektiviserats så att de bromsar bättre, blir mindre slitna och därmed håller längre. Använd sökfunktionen på den här sidan och hitta en uppsättning hållbara Michelin vinterdäck som passar just din bil.

Du får alltid gratis montering och balansering

När du köper dina extremt säkra Michelin-vinterdäck på DackogFalg.se kan du alltid göra en bra affär. Förutom att vi erbjuder dig prismatchning – i förhållande till svenska återförsäljare – får du alltid gratis montering och balansering med på köpet. Det betyder att när du också köper fälgar till dina nya vinterdäck från Michelin, så ser vi till att montera däcken på fälgarna. Vi balanserar dem också så att de är 100% redo att monteras på ditt fordon.

Har du frågor om våra produkter, leverans eller något helt annat? Då kan du alltid kontakta oss. Vi är redo att svara på frågor och hjälpa dig att bli frisk igen.

 

GRATIS INSTALLATION OCH BALANSERING AV DÄCK PÅ FÄLGAR

Vi monterar däck och fälgar så de är redo att sätta på bilen.
Att montera hjul på din bil ingår inte i priset.

MONTERINGSGARANTI

Vi garanterar att de produkter du beställer passar din bil.
Vi garanterar detta genom att kontrollera alla beställningar.

LEVERANS

Leverans till privata adresser för SEK 600,-

KLARA ATT MONTERA PÅ BILEN

Alla våra hjul levereras balanserade – det ingår i priset.
Det betyder att du kan montera dem på bilen direkt.