Varukorg

Goodyear vinterdäck är kvalitet till bilen

Det är aldrig för tidigt att tänka på vinterdäck till bilen. Det är viktigt att investera i nya kvalitetsdäck till din bil så att du kan köra säkert på de hala vintervägarna. Använd sökfunktionen nedan för att hitta dina nya vinterdäck. Du kan söka efter önskad däckstorlek. Då ser du alla vinterdäck från Goodyear som passar just ditt fordon.

 

söka efter
Sök via
Sök via
Välj bil
ANGE BILENS REGISTRERINGSNUMMER
VÄLJ DÄCKSTORLEK
 
 

Populära produkter

 

Upptäck ett stort urval av Goodyear vinterdäck

Här i webbshoppen hittar du mer än 65 000 produkter till bilen. Även om de inte alla passar just din bil finns det otroligt många att välja mellan. Ett av våra populära varumärken är Goodyear. Det amerikanska varumärket är ett av de bästa i sin klass. Vi har flera av deras däcktyper inklusive vinterdäck. Hos oss hittar du många olika Goodyear vinterdäck i hög kvalitet. Även till helt rimliga priser som matchar alla budgetar.


Goodyear vinterdäck är alltid hållbara, vilket innebär att de håller flera vintersäsonger i rad. Naturligtvis beroende på hur mycket du kör. Men du kan räkna med en uppsättning riktigt bra däck som ger dig hög säkerhet på vägarna i vintern.


När du köper vinterdäck till din bil finns det flera saker att tänka på. Även om det inte finns några lagkrav när du ska köra med dina vinterdäck, bör du överväga att montera dem på din bil. Gör detta så snart det är fryser på ute på natten. Det är vanligtvis under november månad.


Om du även beställer dina fälgar från oss kommer däcken naturligtvis att monteras och balanseras på fälgarna. Denna tjänst är självklart 100% gratis.

 

Du får 100% prismatch på alla våra produkter

DackogFalg.se är de billigaste på den svenska marknaden. Därför erbjuder vi prismatchning på alla våra produkter här i webbshoppen. Ja, du hörde rätt! Om du har hittat en produkt för ett lägre pris i en annan svensk webbshop så matchar vi priset. Hos oss bör du därför aldrig oroa dig för att köpa dina nya vinterdäck till överpris.


Förutom de bra priserna ger vi dig också gratis montering och balansering. Det innebär att om du beställer fälgar tillsammans med dina däck, förbereder vi dem så att du helt enkelt kan montera dem på bilen när du tar emot dem.


Kom ihåg att du kan använda sökfunktionen på den här sidan för att hitta de perfekta vinterdäcken från Goodyear till just din bil. Ange bara din information så ser du vinterdäcken som passar din bil.

Köp säkra vinterdäck för säker körning på halt väglag

På vintern är ingenting viktigare än vinterdäck med ett fast grepp. Det ska inte mycket till för att bilen ska glida lite när vägen är hal. Du kan lika gärna investera i kvalitetsdäck som minskar risken för att du glider av vägbanan. Det är en bra och förnuftig investering i din och dina medpassagerares säkerhet.


Vi ser också till att du aldrig får däck som inte passar din bil. Med vår så kallade passningsgaranti kontrollerar vi alla beställningar så att du bara får varor som passar din bil.


Köp kvalitetsdäck från Goodyear och kör säkert i vinter!

GRATIS INSTALLATION OCH BALANSERING AV DÄCK PÅ FÄLGAR

Vi monterar däck och fälgar så de är redo att sätta på bilen.
Att montera hjul på din bil ingår inte i priset.

MONTERINGSGARANTI

Vi garanterar att de produkter du beställer passar din bil.
Vi garanterar detta genom att kontrollera alla beställningar.

LEVERANS

Leverans till privata adresser för SEK 600,-

KLARA ATT MONTERA PÅ BILEN

Alla våra hjul levereras balanserade – det ingår i priset.
Det betyder att du kan montera dem på bilen direkt.