Varukorg

Sommardäck av hög kvalitet till rimliga priser

Solen skiner och temperaturen stiger ute. Men det regnar också oftare. Så ser den svenska sommaren vanligtvis ut. Det är därför viktigt att lägga vinterdäcken på hyllan och se till att sommardäcken monteras på din bil. Så du kan bara köra stabilt och säkert på både varm eller våt asfalt. Letar du efter helt nya sommardäck till din bil? Då kan du enkelt och snabbt hitta de perfekta däcken för just ditt fordon med hjälp av vår sökfunktion nedan. Sök efter däckstorlek, bilmärke eller bilens registreringsnummer – och se alla produkter som passar just din bil.

 

söka efter
Sök via
Sök via
Välj bil
ANGE BILENS REGISTRERINGSNUMMER
VÄLJ DÄCKSTORLEK
 

Populära produkter:

Stort urval av billiga sommardäck på DackogFalg.se

Har du investerat i en ny bil eller kan är de gamla sommardäcken för nedslitna? Då behöver du en ny uppsättning sommardäck. Hos oss hittar du ett stort urval av däck från märken som Goodyear, Michelin, Continental och Pirelli. Du hittar många kvalitetsdäck i olika storlekar. Vi har definitivt en bra produkt som matchar din bil och dina fälgar.

 

Vad är minsta djup för däckmönster?

En av de viktigaste sakerna att kontrollera innan man monterar gamla sommardäck är däckmönstrets djup. Om de är helt slitna måste du ut och investera i nya sommardäck till bilen. Även om lagen säger att du får köra med 1,6 mm. bör du byta ut dina däck redan innan de kommer så långt ner. Om det bara finns precis tillräckligt med däckmönster för att komma över den lagliga gränsen, kommer däcken naturligtvis inte att hålla hela sommarsäsongen. Du bör ha minst ca. 3 mm. däckmönster för att vara på den säkra sidan.

På DackogFalg.se hittar du alltid ett bra erbjudande på sommardäck. Vi har alltid ett bra erbjudande till dig som vill ha däck som är så billiga som möjligt, men som samtidigt vill ha kvalitet för pengarna. Vi har också dyrare däck för dig som vill skämma bort bilen lite extra. Hos oss får du alltid en 100% prismatchning på alla våra sommardäck. Det betyder att om du hittar dina favoritdäck billigare i en annan dansk webbshop så matchar vi naturligtvis priset!

Få gratis balansering med dina nya sommardäck

Sommardäck innebär också coola alufälgar. Om du köper både däck och fälgar från oss, ser vi naturligtvis till att däcken monteras på dina nya fälgar. De levereras balanserade och helt färdiga att monteras på din bil. Tjänsten kostar dig inte ett öre!

Du får alltid passningsgaranti på dina nya däck

Naturligtvis ska däcken också passa just din bil. Därför får du alltid en passningsgaranti från DackogFalg.se - Med vår sökfunktion kan du vara säker på att du hittar produkter som passar din bil. Vi kontrollerar dessutom alla beställningar så att du aldrig får en produkt som inte passar just din bil helt optimalt.


Däck och fälgar levereras till hela landet. Kontakta oss om du har frågor om våra produkter.

GRATIS INSTALLATION OCH BALANSERING AV DÄCK PÅ FÄLGAR

Vi monterar däck och fälgar så de är redo att sätta på bilen.
Att montera hjul på din bil ingår inte i priset.

MONTERINGSGARANTI

Vi garanterar att de produkter du beställer passar din bil.
Vi garanterar detta genom att kontrollera alla beställningar.

LEVERANS

Leverans till privata adresser för SEK 600,-

KLARA ATT MONTERA PÅ BILEN

Alla våra hjul levereras balanserade – det ingår i priset.
Det betyder att du kan montera dem på bilen direkt.