Varukorg

Säkra högpresterande Michelin-sommardäck

Ska bilen fungera bra i sommar? Då måste den utrustas med ett par däck i hög kvalitet. I vår webbshop hittar du en mängd däck från många populära märken. Ett av dessa är Michelin. Det franska varumärket är känt för sin kvalitet, höga prestanda och naturligtvis den lille Michelin-mannen som är företagets välkända maskot. Du kan använda vår sökfunktion nedan för att söka efter sommardäck från märket som passar din bil perfekt. Vi har sommardäck från Michelin som passar alla bilmärken och modeller.

 

söka efter
Sök via
Sök via
Välj bil
ANGE BILENS REGISTRERINGSNUMMER
VÄLJ DÄCKSTORLEK
 

Hitta fantastiska erbjudanden på billiga Michelin-sommardäck

Det ska inte vara dyrt att byta till högkvalitativa sommardäck. När de gamla däcken är slitna bör du enkelt och billigt kunna köpa en uppsättning nya - även utan att hela budgeten går åt.

Ditt byte till sommardäck är viktigt, eftersom vinterdäck inte är säkra att köra på sommaren. Det finns ingen lag inom detta område. Men alla experter rekommenderar att du byter. Med sommardäck får du ett däck som står stadigt på både torra och våta vägar. Gummit är hårdare än på vinterdäck, och däckmönstret består också av mindre lameller. Istället är de speciellt utformade med ett däckmönster som gör att bilen kan prestera bättre under varmare väderförhållanden.

Innan du fortsätter med dina gamla sommardäck bör du alltid kontrollera däckmönstret. Det ska vara min. vara 1,6 mm. enligt lag. Experter rekommenderar dock min. 3 mm.

Michelin-sommardäck av hög kvalitet är det självklara valet för dig som vill köra stabilt och säkert på de svenska sommarvägarna. I vårt urval av säkra Michelin-sommardäck hittar du alltid många bra erbjudanden.

Vi ger dig prismatch på alla däck från Michelin

Hos oss får du alltid de bästa priserna på marknaden. Vi säkerställer det genom att alltid ha bra erbjudanden i vår webbshop. Men också genom vår 100% prismatchning på alla våra 67 000 produkter. Har du hittat dina favoritdäck från franska Michelin billigare i en annan svensk webbshop? Då matchar vi naturligtvis priset!

Du får alltid gratis balansering och montering på fälgar

Att byta till sommardäck betyder att man byter till snygga alufälgar. Om du ska investera i dina första fälgar har vi också ett stort urval som du kan utforska, och det blir bara bättre. När du beställer alufälgar tillsammans med dina nya Michelin-däck, ser vi naturligtvis till att montera och balansera däcken på dina nya snygga fälgar. Det blir inte lättare – eller hur? Du mottar alltid hela hjulet så det är klart att monteras på din bil.

Leverans

Det ska vara enkelt att köpa nya däck från Michelin. 

En av våra andra tjänster är vår passningsgaranti. Det betyder att vi garanterar att däcken du beställer alltid passar ditt fordon. Vi gör detta bland annat med vår smarta sökfunktion.

GRATIS INSTALLATION OCH BALANSERING AV DÄCK PÅ FÄLGAR

Vi monterar däck och fälgar så de är redo att sätta på bilen.
Att montera hjul på din bil ingår inte i priset.

MONTERINGSGARANTI

Vi garanterar att de produkter du beställer passar din bil.
Vi garanterar detta genom att kontrollera alla beställningar.

LEVERANS

Leverans till privata adresser för SEK 600,-

KLARA ATT MONTERA PÅ BILEN

Alla våra hjul levereras balanserade – det ingår i priset.
Det betyder att du kan montera dem på bilen direkt.