Varukorg

Continental sommardäck för säker körning

Ska bilen snabbt göras redo inför sommaren? Det betyder ofta nya sommardäck. Men vilken variant ska du välja? Oavsett vilken bil du har kan du använda vår sökfunktion för att hitta de perfekta däcken till just din bil. Du kan söka efter däck från Continental och andra märken baserat på din bils registreringsnummer, bilmärke eller däckstorlek. Använd sökfunktionen nedan och hitta nya sommardäck till din bil.

 

söka efter
Sök via
Sök via
Välj bil
ANGE BILENS REGISTRERINGSNUMMER
VÄLJ DÄCKSTORLEK
 

Populära produkter

 

Tysk kvalitet med Continental sommardäck

 

Säsongen spelar en stor roll för din bil. Även om det inte finns någon verklig lagstiftning om vinter- eller sommardäck, är det ändå vettigt att bekanta sig med hur det fungerar. Sommardäck är speciellt anpassade för körning på vägar på sommaren. Det innebär att däckets gummiblandning och struktur är anpassat för att köra på relativt varma vägar, än vad vinterdäckens gummiblandning är. Letar du efter riktigt bra sommardäck av hög kvalitet? Då bör du titta närmare på våra produkter från Continental. Här får du tysk kvalitet för dina pengar.

 

Vi ger dig 100% prismatch på alla våra produkter

Även om du har ett par sommardäck från förra säsongen kan du mycket väl behöva investera i nya däck. Det finns faktiskt lagstiftning som kräver att mönstret på dina däck ska vara minst 1,6 mm, annars är däcken inte lagliga att köra. Är 1,6 mm. nog då, om du ska använda dem en hel säsong? Nej, många experter rekommenderar att de har ett däckmönster på minst 4 mm.


Är dina däck nästan nedslitna? Då kan du använda vår sökfunktion på den här sidan och hitta ett par helt nya däck från det tyska varumärket Continental. Du söker helt enkelt efter din storlek, bilens registreringsnummer eller bilmärke. Och har om du sett dina favoritdäck från Continental billigare i en annan svensk webbshop? Då prismatchar vi naturligtvis. Du får alltid det bästa priset på marknaden på Dackogfalg.se

 

Du får alltid en passningsgaranti på våra däck och fälgar

 

Sommardäck utan fina fälgar? Det låter helt fel. När du köper ett par coola fälgar till dina däck, tar vi naturligtvis hand om monteringen och balanseringen. Vi kontrollerar också varje beställning för att säkerställa att däcken verkligen passar just din bil. Vi kallar detta en passningsgaranti! Vi skickar aldrig en produkt som inte passar just ditt fordon. Du hittar många coola fälgar i butiken som passar däck från Continental.

 

Minimera bränsleförbrukningen med Continental Sommardäck

 

Att välja däck handlar också om att få kontroll över bränsleförbrukningen. Med Continental sommardäck får du en riktigt bra produkt som optimerar bilens bränsleförbrukning. Däcken är speciellt utvecklade för att köra på vägarna på sommaren och ger dig därför en mycket bättre bränsleförbrukning, än om du körde med vinterdäck eller slitna sommardäck från förra säsongen.

 

Leverans 

På DackogFalg.se hittar du ett stort urval av Continental sommardäck för många bilmodeller. Du kan helt enkelt använda vår sökfunktion för att hitta de som passar just din bil. Däcken är dessutom monterade och balanserade på fälgarna du också beställer – och därmed redo att sättas på bilen direkt!

 

 

GRATIS INSTALLATION OCH BALANSERING AV DÄCK PÅ FÄLGAR

Vi monterar däck och fälgar så de är redo att sätta på bilen.
Att montera hjul på din bil ingår inte i priset.

MONTERINGSGARANTI

Vi garanterar att de produkter du beställer passar din bil.
Vi garanterar detta genom att kontrollera alla beställningar.

LEVERANS

Leverans till privata adresser för SEK 600,-

KLARA ATT MONTERA PÅ BILEN

Alla våra hjul levereras balanserade – det ingår i priset.
Det betyder att du kan montera dem på bilen direkt.