Varukorg

Optimala helårsdäck till din bil

Helårsdäck är ett bra alternativ till att behöva byta däck två gånger om året. Du kan använda dina helårsdäck året runt. De är byggda för att stå stadigt på torra, våta och hala vägar. I vårt breda urval av däck hittar du många säkra, högkvalitativa helårsdäck. Du kan använda sökfunktionen nedan för att söka efter helårsdäck som passar just ditt fordon. Välj önskad däckstorlek och visa alla helårsdäck!

 
söka efter
Sök via
Sök via
Välj bil
ANGE BILENS REGISTRERINGSNUMMER
VÄLJ DÄCKSTORLEK
 

Billiga helårsdäck från de största märkena

På Dæk og Fælg kan du alltid köpa kvalitetsdäck från några av de största märkena på marknaden. Detta gäller även vårt sortiment av helårsdäck. Vi har allt från Michelin och Continental till Goodyear och Pirelli. Du hittar en mängd populära märken och mer än 65 000 produkter i vår webbshop. Vi har utan tvekan den perfekta uppsättningen däck till din bil.

Men hur är det nu med helårsdäck? Finns det några lagar eller regler som du behöver tänka på? Nej, inte direkt. Det finns inga regler för när du kan använda helårsdäck på din bil. Regler finns dock för däckmönstret på alla slags däck. Det måste vara minst 1,6 mm. djupt däckmönster på dina helårsdäck. Dessutom är det också ett krav att du har fyra identiska däck på bilen. Det vill säga att du inte kan blanda vinter- eller sommardäck med dina helårsdäck.

Är dina gamla däck på väg att slitas ut? Vi har ett brett urval av hållbara helårsdäck till rimliga priser. Använd vår sökfunktion och hitta rätt däckstorlek till din bil. Om du har frågor om däcken kan du alltid kontakta oss för råd och vägledning. Vi är redo att hjälpa dig att fixa till bilen!

Gratis balansering och passningsgaranti

Om du beställer nya däck till bilen från Dæk og Fælg, ser vi alltid till att de är redo att monteras på din bil direkt. Det gör vi också när du köper fälgar till däcken. Vi monterar däcken på fälgarna och balanserar dem. Så de är 100% redo att sättas på din bil när du tar emot dem.

Dæk og Fælg ger dig också passningsgaranti på alla typer av däck. Vi gör detta bland annat med vår effektiva sökfunktion som sorterar fram däck som passar just din bil. Dessutom kontrollerar vi också alla beställningar manuellt för att säkerställa att produkterna alltid passar bilen. Du får därför aldrig en produkt som inte passar din bil!

Med en bra uppsättning helårsdäck monterade på bilen garanteras du stor körglädje året runt. Helårsdäck har ett fast väggrepp på alla vägtyper och ger dig alltid en förnuftig bränslereducering.

Leverans

Vi vill ge våra kunder bästa möjliga service. Därför erbjuder vi alltid snabb leverans. Som företagskund får du också alltid gratis frakt över hela landet. Vi säljer också helårsdäck till privatkunder. 

Dessutom erbjuder vi även prismatchning på alla våra produkter. På Dæk og Fælg får du helt enkelt de bästa priserna på marknaden. Har du sett helårsdäck till din bil billigare hos en annan dansk återförsäljare? Då matchar vi naturligtvis priset.

GRATIS INSTALLATION OCH BALANSERING AV DÄCK PÅ FÄLGAR

Vi monterar däck och fälgar så de är redo att sätta på bilen.
Att montera hjul på din bil ingår inte i priset.

MONTERINGSGARANTI

Vi garanterar att de produkter du beställer passar din bil.
Vi garanterar detta genom att kontrollera alla beställningar.

LEVERANS

Leverans till privata adresser för SEK 600,-

KLARA ATT MONTERA PÅ BILEN

Alla våra hjul levereras balanserade – det ingår i priset.
Det betyder att du kan montera dem på bilen direkt.