Varukorg

Om oss

Dackogfalg.se är en del av Strini Tyres A/S och en 100% dansk ägd webbshop/onlinebutik med fokus på en hög servicenivå.

Webshoppen/onlinebutiken är en del av ett dansk företag som har handlat med däck och fälgar på den danska marknaden i många år. Alla beställningar på kompletta hjul samlas in och distribueras sedan från vårt eget lager och monteringsverkstad i Danmark. Därför kan vi erbjuda 100% garanti på alla kompletta hjul passar din bil.

Alla anställda i vår kundservice, chatt och orderhantering har över monga års erfarenhet från däckindustrin. Under våra vanliga öppettider (07.30-16.30) finns det alltid någon redo att ta emot beställningar eller svara på frågor om leveranser, funktioner i webbshoppen/onlinebutiken eller tekniska frågor om däck och fälgar.

Vår önskan är att erbjuda däck, fälgar eller kompletta hjul till alla bilister, med de mest attraktiva priserna och samtidigt de bästa leveransvillkoren på markanden. Vi erbjuder även prismatchning på alla produkter. 

Vårt sortiment av däck och fälgar "täcker" allt från de billigaste produkterna till premiummärken, och det gäller både för sommardäck, vinterdäck, stålfälgar och fina aluminiumfälgar. Alla produkter uppfyller alla krav och regler för kvalitet och säkerhet.

Vi hoppas att vår webbshop/onlinebutik lever upp till de förväntningar du kan ha som kund, och i annat fall tar vi gärna emot förslag på förbättringar. Om du har några önskemål om däck, fälgar eller kompletta hjul, som du inte hittar i webbshoppen/onlinebutiken, är du välkommen att kontakta oss med din förfrågan. Vi kommer då dra i alla de kontakter vi har i branschen för att försöka skaffa fram din önskade produkt.

Låt oss avsluta med att tacka dig för ditt intresse för vårt företag, vi ser fram emot att se dig som kund i framtiden.
Vi önskar er alla en underbar dag oavsett väder och vind :-)

De bästa hälsningarna
Dackogfalg.se

GRATIS INSTALLATION OCH BALANSERING AV DÄCK PÅ FÄLGAR

Vi monterar däck och fälgar så de är redo att sätta på bilen.
Att montera hjul på din bil ingår inte i priset.

MONTERINGSGARANTI

Vi garanterar att de produkter du beställer passar din bil.
Vi garanterar detta genom att kontrollera alla beställningar.

LEVERANS

Leverans till privata adresser för SEK 600,-

KLARA ATT MONTERA PÅ BILEN

Alla våra hjul levereras balanserade – det ingår i priset.
Det betyder att du kan montera dem på bilen direkt.