Varukorg

Billiga stålfälgar till alla typer av bilar

Behöver du nya stålfälgar till din bil? Då har du kommit till rätt ställe. På DackogFalg.se hittar du högkvalitativa stålfälgar. Denna typ av fälgar är motsatsen till alufälgar avsedda att användas på vintern. Stålfälgarna tål vind och väder och motstår också salt på vägarna. På DackogFalg.se kan du snabbt och enkelt hitta rätt fälgar till din bil. Använd sökfunktionen nedan och se de produkter som passar just din bil.

 

söka efter
Sök via
Sök via
Välj bil
ANGE BILENS REGISTRERINGSNUMMER
VÄLJ DÄCKSTORLEK

 

Upptäck fantastiska erbjudanden på stålfälgar

Stålfälgar är kanske inte lika snygga som alufälgar, men det är perfekta för vintern. Det är därför alltid de bästa fälgarna att använda tillsammans med vinterdäck. På DackogFalg.se kan du köpa stålfälgarna separat. Det kan vara så att du redan har en uppsättning vinterdäck som ligger redo. Men om inte, kan du även hitta en bra uppsättning vinterdäck till dina nya stålfälgar. Naturligtvis ser vi till att montera och balansera däcken på dina nya fälgar. Denna tjänst är alltid 100% gratis.

Med mer än 67 000 produkter i vår webbshop finns det gott om produkter att välja mellan. Du hittar just de stålfälgar för vinterkörning som du behöver. Vi har alltid bra erbjudanden på våra produkter, och det finns pengar att spara när du köper fälgarna tillsammans med dina nya vinterdäck.

När ska jag byta fälgar på bilen?

Byte av fälgar på bilen måste ske beroende på säsong, slitage och utseende. Alufälgar är bäst när bilen ska se cool ut och stålfälgar är mer praktiska och funktionella, och bäst för vintersäsongen.

Fördelarna med stålfälgarna är dessutom:


- De är motståndskraftiga mot salt på vägarna
- De kräver inte mycket underhåll
- De är idealiska för kallare och hårdare väderförhållanden
- De är vanligtvis mycket billigare än alufälgar

Eftersom stålfälgarna är bäst lämpade för vinterdäck, passar det bra att också samtidigt byta till vinterdäck när du vill byt från alufälgar till stålfälgar på bilen. Du kan även använda med dem året runt om du inte har plats i budgeten för att investera i nya alufälgar. Du måste dock tänka på att däcket måste tas bort helt från fälgen om fälgarna ska användas med nya däck.

Det finns ingen lagstiftning för vilka fälgar eller däck du ska använda på bilen. Den faktiska monteringen av stålfälgarna måste dock vara korrekt. Detta innebär att fälgar och däck inte får gå utöver bilens skärmkanter. Därför får hjulets ET-dimension inte ändras mer än 10 mm. Vissa kanske tycker att det är coolt, men det är olagligt och det försämrar din trafiksäkerhet.

Du får alltid prismatchning och en passningsgaranti

Det ska vara enkelt att montera nya fälgar på bilen. Oavsett vilken typ du köper. Därför erbjuder vi alltid en prismatchning och passningsgaranti på alla våra produkter.


Med prismatchning garanteras du det bästa priset på marknaden. Om du har sett samma typ av fälgar i en annan svensk webbshop för ett lägre pris, matchar vi naturligtvis det priset.


Med vår passningsgaranti får du garanterat alltid produkter som passar din bil optimalt. Det är bland annat vår sökfunktion som hjälper till att underlätta detta. Du kan söka efter däckstorlek, bilmärke och bilens registreringsnummer – och blir sedan presenterad för produkter som passar just ditt fordon. Men vi kontrollerar faktiskt också alla beställningar för att vara 100% säkra på att du får rätt produkter till din bil.

Leverans

Som företagskund hos DackogFalg.se får du många fördelar. Vi ser till att leveransen sker enkelt och snabbt. Som privatkund är det också enkelt att handla hos oss. Vi har alltid bra erbjudanden på stålfälgar. Så du behöver ingen överdådig budget för att kunna byta fälgar. 


Har du frågor eller behöver du hjälp med att välja rätt fälgar? Kontakta oss gärna!

GRATIS INSTALLATION OCH BALANSERING AV DÄCK PÅ FÄLGAR

Vi monterar däck och fälgar så de är redo att sätta på bilen.
Att montera hjul på din bil ingår inte i priset.

MONTERINGSGARANTI

Vi garanterar att de produkter du beställer passar din bil.
Vi garanterar detta genom att kontrollera alla beställningar.

LEVERANS

Leverans till privata adresser för SEK 600,-

KLARA ATT MONTERA PÅ BILEN

Alla våra hjul levereras balanserade – det ingår i priset.
Det betyder att du kan montera dem på bilen direkt.