Varukorg

Helårsdäck från Michelin

Byta däck två gånger om året? Förvaring av en hel uppsättning däck? Verkar det hela lite besvärligt och förvirrande för dig? Då ska du överväga helårsdäck. Men vilket märke ska du köpa? Det franska märket Michelin står bakom ett sortiment av högkvalitativa helårsdäck. På Dæk og Fælg hittar du ett stort urval av Michelin-helårsdäck. Du kan använda vår sökfunktion nedan för att hitta de bästa däcken till din bil. Sök efter däckstorlek. Eller ange bilens registreringsnummer eller bilmärket för att hitta de produkter som passar just din bil.

 

söka efter
Sök via
Sök via
Välj bil
ANGE BILENS REGISTRERINGSNUMMER
VÄLJ DÄCKSTORLEK
 

Därför bör du välja Michelin CrossClimate helårsdäck

Helårsdäcken från Michelin betyder fantastisk körglädje. De är tillverkade i hög kvalitet utan att kosta en förmögenhet. Med den goda kvaliteten får du också höga prestanda och däcken håller för korning i flera år. Den innovativa blandning av vinter- och sommardäcksegenskaper ger många fördelar; de bromsar bra på torra vägar, de har bra grepp vid vått väglag och vintercertifieringen på däcken gör att du aldrig fastnar i snöoväder. Högkvalitativa Michelin-helårsdäck är populära och är med sina många fördelar ett självklart val för många bilförare. Däcken finns i flera olika storlekar och passar därför optimalt för många bilmärken och modeller. Du kan använda vår sökfunktion för att söka efter den storlek på däcken som du föredrar.

Fördelar med att använda helårsdäck

Helårsdäck är lämpliga för körning på sommaren och på vintern. De andra fördelarna är:

- Du behöver inte betala för ett däckbyte två gånger om året

- Du behöver inte förvara en extra uppsättning däck

- När du köper en ny bil får du aldrig en extra uppsättning däck i överskott

Lagen föreskriver ingenting om när du får använda helårsdäck på bilen. Du måste dock komma ihåg att fyra identiska däck måste monteras på bilen. Det vill säga att du inte kan ha vinterdäck på några av hjulen och helårsdäck på andra. Alla fyra däck måste vara helårsdäck.

Om du väljer helårsdäck, hur ofta ska de då bytas ut? Normalt bör man byta dem efter 25 000-35 000 km. Det beror dock mycket på bilmodell och däcktyp. Eftersom du inte byter däck två gånger om året bör du hålla ett öga på om däckmönstret är slitet. Det måste vara minst 1,6 mm för att vara inom den lagliga gränsen. Det är dock ett minimikrav och de flesta experter rekommenderar att du byter innan de blir så slitna.

100% prismatch på dina helårsdäck från Michelin

Har du blivit intresserad av att testa helårsdäck? Vi har alltid bra priser på Michelin CrossClimate. Använd vår sökfunktion och upptäck hela urvalet. Med vår passningsgaranti, garanterar vi att du alltid får däck som passar din bil optimalt. Priset är också helt okej. Vi ger dig alltid prismatchning på däck från Michelin. Så om du hittar däcken billigare i en annan dansk webbshop matchar vi naturligtvis priset. Vi vill erbjuda de billigaste Michelin helårsdäcken på marknaden!

Leverans

Som företagskund hos Dæk og Fælg ger vi dig många fördelar. Vi ser också till att leveransen går snabbt, enkelt och säkert. Med vår passningsgaranti kan du alltid vara säker på att du får produkter som passar bilen optimalt. Vi granskar alla beställningar innan de skickas från vårt lager.

Som privatkund går det också enkelt och snabbt att handla på Däck og Fälg. Om du har frågor om däcktyper kan du alltid kontakta oss för hjälp med att beställa de mest optimala produkterna till din bil.

Vi ger dig gratis balansering och montering på fälgar

När du investerar i en uppsättning innovativa Michelin-helårsdäck, kanske du också behöver nya fälgar? Om du köper både på däck och fälgar, ser vi alltid till att montera och balansera däcken. Du får därför hela hjulet helt klart för montering på bilen. Så det blir inte lättare!

Har du några frågor om våra Michelin-däck? Kontakta oss gärna!

 

GRATIS INSTALLATION OCH BALANSERING AV DÄCK PÅ FÄLGAR

Vi monterar däck och fälgar så de är redo att sätta på bilen.
Att montera hjul på din bil ingår inte i priset.

MONTERINGSGARANTI

Vi garanterar att de produkter du beställer passar din bil.
Vi garanterar detta genom att kontrollera alla beställningar.

LEVERANS

Leverans till privata adresser för SEK 600,-

KLARA ATT MONTERA PÅ BILEN

Alla våra hjul levereras balanserade – det ingår i priset.
Det betyder att du kan montera dem på bilen direkt.