Varukorg

Continental helårsdäck - hög kvalitet och säkerhet

Är det dags för nya däck på bilen? Ska det vara helårsdäck? Och ska de vara av hög kvalitet? Så de håller länge? Då bör du dyka ner i vårt stora utbud av helårsdäck från det tyska varumärket Continental. Här får du kvalitet för alla dina pengar. Men vilka däck passar just din bil? Du kan använda vår sökfunktion för att hitta rätt storlek på däcken, som passar just ditt bilmärke och modell.

 

söka efter
Sök via
Sök via
Välj bil
ANGE BILENS REGISTRERINGSNUMMER
VÄLJ DÄCKSTORLEK
 

Populära produkter

 

Continental ger dig tysk toppkvalitet för dina pengar

Det tyska varumärket är känt för sin höga kvalitet. Det är ett populärt val bland både mekaniker och privatkunder. Helårsdäck från märket ger ordentligt väggrepp på våta och snötäckta vägar på vintern och bromsar lika bra på både torra och fuktiga vägar på sommaren. De är därför idealiska att använda året runt.

 

Utforska ett stort urval av Continental helårsdäck

Det är alltid trevligt att ha flera alternativ. Detta gäller även när du väljer utrustning till bilen. Du kanske vill betala lite extra för hög kvalitet. Eller kanske letar du efter det billigaste alternativet på marknaden. Det är alltid olika. Här i webbshoppen har vi mer än 65 000 produkter och därför också ett brett urval av helårsdäck från varumärket Continental. Men varför ska du välja däck från just det här märket till din bil?

Du bör välja helårsdäck från Continental för bilen eftersom:

- Du får tysk toppkvalitet
- Du köper däck från ett ansett varumärke
- Du kan välja mellan många prisvärda däck

 

Använd sökfunktionen och hitta däck till just din bil

Vi har utvecklat en smart sökfunktion som gör det enkelt för dig att hitta rätt däck till din bil. Ange bara bilens registreringsnummer, bilmärket eller däckstorleken om du vet den. Då presenteras alla produkter som passar just din bil.
Finns det andra regler för helårsdäck? Nej, det finns det inte. De regler som finns gäller för hur däck och fälgar får monteras. Samma krav gäller för däckmönster, dvs. minst 4 mm. Var dock medveten om att du inte får "blanda" olika typer av däck. Alla fyra däck måste vara helårsdäck.
 

Vi ger gratis leverans till företagsadresser

På Dæk og Fælg vill vi göra det enkelt för våra kunder att beställa helårsdäck. Därför erbjuder vi en effektiv och snabb leveransservice. När du beställer till en företagsadress levererar vi gratis. Alla däck som beställs med fälgar levereras naturligtvis monterade och balanserade. Utan extra kostnad! Så de är redo att sättas på din bil direkt.

 

Upptäck Continental helårsdäck för en mängd bilmodeller

När du köper helårsdäck istället för sommar- eller vinterdäck måste du naturligtvis också tänka på att däcken måste bytas ut lite oftare, eftersom du använder med dem året runt snarare än bara en säsong. Men samtidigt slipper du att förvara en uppsättning däck på sommaren och på vintern.

På Dæk og Fælg är det inga problem att hitta bra helårsdäck. Vi har ett stort urval av Continental helårsdäck till bra priser. Du hittar däck för varje budget och du garanteras alltid hög säkerhet och stor körglädje. Vi har endast helårsdäck från kvalitetsmärken, såsom Continental.

 

GRATIS INSTALLATION OCH BALANSERING AV DÄCK PÅ FÄLGAR

Vi monterar däck och fälgar så de är redo att sätta på bilen.
Att montera hjul på din bil ingår inte i priset.

MONTERINGSGARANTI

Vi garanterar att de produkter du beställer passar din bil.
Vi garanterar detta genom att kontrollera alla beställningar.

LEVERANS

Leverans till privata adresser för SEK 600,-

KLARA ATT MONTERA PÅ BILEN

Alla våra hjul levereras balanserade – det ingår i priset.
Det betyder att du kan montera dem på bilen direkt.