Varukorg

Vinterdäck i toppkvalite för säker körning

Är det dags för vinterdäck på bilen? Vi har ett brett urval av solida kvalitetsdäck som ger dig säker körning under vintersäsongen. Hos oss hittar du däck till alla bilmärken. Utan krångel. Det är enkelt och lätt. Du kan använda vår sökfunktion och hitta exakt de däck som passar just ditt fordon. Sök bara efter däckstorlek så ser du upp relevanta däck i den kategorin. Det blir inte lättare att hitta nya vinterdäck till ditt fordon!

 

söka efter
Sök via
Sök via
Välj bil
ANGE BILENS REGISTRERINGSNUMMER
VÄLJ DÄCKSTORLEK
 

Vinterdäck med fälgar i toppkvalité

En bra uppsättning däck inför vintersäsongen är ett måste för alla bilägare! Här hittar du kvalitetsdäck från bra märken som Continental, Goodyear, Michelin och Pirelli. Förutom att du garanterat får en uppsättning däck i god kvalitet får du också ännu fler fördelar när du handlar hos oss. Det är följande:

- Gratis installation
- Gratis balansering

Ved köp af båda däck og fälger tillsammans.

Det betyder att när du köper både däck och fälgar tillsammans från oss ​​är hjulen alltid redo att sättas på din bil direkt. Däcken är monterade på fälgarna och de är dessutom balanserade. Vi har helt enkelt gjort det så lätt som möjligt för dig att byta till vinterdäck.

 

Billiga vinterdäck med snabb leverans

Dackogfalg.se gör det enkelt för dig att få kvalitetsdäck levererade året runt. Vi har alltid många billiga däck i vårt sortiment, som faktiskt består av mer än 67 000 produkter. Dessutom säkerställer vi alltid snabb leverans. Så du behöver aldrig vänta i flera veckor på att få däck till din bil.

 

 

Alltid många erbjudanden på vinterdäck

Det behöver inte kostar skjortan att skaffa nya däck och få dem monterade på bilen. Därför erbjuder vi däck inför vintersäsongen i alla prisklasser. Dessutom har vi alltid många bra erbjudanden. Det är inget problem att hitta en uppsättning däck som håller sig inom din budget.


Andra fördelar med att köpa dina däck från oss är:


- Passningsgaranti som garanterar att produkterna passar genom kontroll av alla beställningar
- Levereras alltid redo att sättas på bilen direkt
- Prismatch på alla däck i vårt sortiment
- Stort urval med mer än 67 000 produkter

Vår passningsgaranti är en av våra viktiga fördelar. Det betyder att vi alltid garanterar att dina beställda däck passar just ditt fordon. Vi säkerställer detta genom att kontrollera alla beställningar noggrant. På så sätt kommer du aldrig i en tröttsam situation där du har fått en uppsättning däck som inte passar din bil.

Köp bra vinterdäck för en säkrare körning

Behöver du en uppsättning bra däck inför vintersäsongen? Vi har många märken och olika däckstorlekar. Du hittar definitivt en uppsättning däck som matchar dina behov och din budget! Har du frågor eller tvivlar du på om däcken verkligen passar din bil? Då kan du alltid kontakta oss för vägledning och goda råd. 

Få 100% prismatch på alla däck

Även om vi ständigt försöker ge dig de bästa erbjudandena, så händer det att du hittar dina favoritdäck billigare hos en annan återförsäljare. Men vi vill vara billigast! Därför kan du alltid dra nytta av vår garanti på 100% prismatchning. Det betyder att vi matchar priser från andra svenska webbshopar. Så du får alltid det bästa priset på marknaden!


Köp dina nya vinterdäck och få gratis balansering när du också köper dina fälgar från oss! Vi levererar gratis till företagsadresser och från 100 SEK till privatkunder.

GRATIS INSTALLATION OCH BALANSERING AV DÄCK PÅ FÄLGAR

Vi monterar däck och fälgar så de är redo att sätta på bilen.
Att montera hjul på din bil ingår inte i priset.

MONTERINGSGARANTI

Vi garanterar att de produkter du beställer passar din bil.
Vi garanterar detta genom att kontrollera alla beställningar.

LEVERANS

Leverans till privata adresser för SEK 600,-

KLARA ATT MONTERA PÅ BILEN

Alla våra hjul levereras balanserade – det ingår i priset.
Det betyder att du kan montera dem på bilen direkt.