Varukorg

Goodyear sommardäck av hög kvalitet

Sommaren kräver bra däck som fungerar bra på både torra och våta vägar. Med mer än 65 000 produkter har vi också ett stort utbud av sommardäck. Ett av våra många varumärken är det populära Goodyear. Men om du tvivlar på vilka däck du ska ha – kan du snabbt och enkelt hitta rätt sommardäck med hjälp av vår sökfunktion!

 

söka efter
Sök via
Sök via
Välj bil
ANGE BILENS REGISTRERINGSNUMMER
VÄLJ DÄCKSTORLEK
 

Populära produkter

 

Goodyear sommardäck med lång livslängd

Det amerikanska varumärket Goodyear står bakom många serier av kvalitetsdäck till bilen. Inklusive några riktigt bra sommardäck. När du köper däck från det här märket gör du en bra investering. Det är både en investering i säkerhet, kvalitet och hållbarhet.

Du får hög komfort med Goodyear sommardäck, och det visar sig faktiskt också positivt på bränsleförbrukningen att använda kvalitetsdäck som är designade för säsongen. Det lönar sig inte att använda vinterdäck på sommaren. Du använder dem i onödan och du kör mindre säkert på vägen.

I vårt urval hittar du Goodyear-däck som passar varje budget. Det ska aldrig vara dyrt att köra säkert. Vi erbjuder prismatchning på alla våra produkter!

Upptäck det stora urvalet med hjälp av vår smarta sökfunktion ovan. Ange bilens registreringsnummer, bilmärke eller däckstorlek så ser du just de produkter som matchar ditt fordon. Vi ser till att kontrollera alla beställningar före leverans och ger därför en passningsgaranti på alla produkter!

 

Stort urval av sommardäck för alla typer av bilar

DackogFalg.se har ett stort urval av sommardäck. Du kan få tag i en bra uppsättning kvalitetsdäck, oavsett vilken bil du har. När du köper däck från Goodyear eller andra av våra märken tillsammans med fälgar får du alltid gratis balansering och montering. Det betyder att dina nya sommardäck är monterade på fälgarna - och redo att sättas på bilen!

Vilka är reglerna för sommardäck egentligen? Det finns faktiskt ingen lag som föreskriver när du ska installera sommardäck på din bil. Lagen säger dock att du måste köra med fyra identiska däck. Det betyder att du inte kan blanda sommar- och vinterdäck - eller däck av olika storlekar. På samma sätt får däck/fälgar inte gå utöver bilens skärmkanter.

Även om det inte finns några regler för när sommardäck ska monteras på bilen, bör du byta omkring april månad. Då är risken för frost på vägarna ganska låg och temperaturen har börjat bli högre. Ditt byte till sommardäck gör din bil säker och du får också större körglädje med Goodyear sommardäck.

 

Få prismatch på alla däck och fälgar

Vi vill vara billigast! Därför ger vi dig ALLTID prismatchning på alla våra produkter här i webbshoppen. Det betyder att vi matchar priset om du har hittat dina Goodyear sommardäck billigare i en annan svensk webbshop. Detta gäller naturligtvis även fälgar och alla andra produkter i vår webbshop.


Vi ser också till att dina nya sommardäck levereras snabbt till dig. De är säkert förpackade, och monterade/balanserade om du också köper fälgar till dem. Vi har ett effektivt lager och några bra leveranspartners, så du behöver aldrig vänta länge på dina nya sommardäck!

 

GRATIS INSTALLATION OCH BALANSERING AV DÄCK PÅ FÄLGAR

Vi monterar däck och fälgar så de är redo att sätta på bilen.
Att montera hjul på din bil ingår inte i priset.

MONTERINGSGARANTI

Vi garanterar att de produkter du beställer passar din bil.
Vi garanterar detta genom att kontrollera alla beställningar.

LEVERANS

Leverans till privata adresser för SEK 600,-

KLARA ATT MONTERA PÅ BILEN

Alla våra hjul levereras balanserade – det ingår i priset.
Det betyder att du kan montera dem på bilen direkt.