Varukorg

Goodyear helårsdäck till din bil

Med helårsdäck får du en bra åktur varje dag, året runt. Men vilka helårsdäck ska du välja? Kvalitetsdäck från märket Goodyear är ett exceptionellt val. Du får suverän bränslereducering med Goodyear helårsdäck. Och du kör säkert på torra, våta och hala vägar. Det är en vinn-vinn för både dig och din bil. Du hittar rätt storlek på dina helårsdäck till just din bil genom att använda vår sökfunktion nedan.

 

söka efter
Sök via
Sök via
Välj bil
ANGE BILENS REGISTRERINGSNUMMER
VÄLJ DÄCKSTORLEK
 

Populära produkter

 

Använd sökfunktionen och hitta dina Goodyear helårsdäck

Det ska vara lätt att hitta rätt däck till bilen. På Dæk og Fælg blir det inget krångel och besvär. Vi har utvecklat en supersmart sökfunktion som låter dig söka efter bilens registreringsnummer, däckstorlek eller bilmärke. På så sätt kan du enkelt hitta de produkter som passar just din bil.

Helårsdäck är en investering. Med dessa kör du alltid säkert och stabilt. Du bör inte heller tänka på att byta däck två gånger om året. Nej, du kan använda dessa året runt. Goodyear är ett populärt varumärke som tillverkar högkvalitativa däck till rimliga priser. Helårsdäck från märket har lång livslängd och är bra för din bränsleförbrukning.

Kan du köra med samma däck året runt? Ja det kan du. Det finns faktiskt inga regler för vilken typ av däck du kan använda med under året. Det enda kravet är att du måste använda med samma däck och ha ett godkänt däckmönster. Det måste vara minst 4 mm. Men det kan rekommenderas starkt att byta däck innan du kommer så långt ner. När du kör med helårsdäck bör du kontinuerligt mäta däcksmönstret så att du använder lagliga däck.

Utforska ett stort urval av helårsdäck

I vår butik hittar du mer än 65 000 produkter. Naturligtvis har vi också många helårsdäck till bilen. Bland annat har vi det amerikanska varumärket Goodyear. Här får du kvalitet för pengarna. Och du kan ha valfri budget. Däcken är mycket prisvärda. Helårsdäck kan kosta lite mer, men då måste du också komma ihåg att det är en investering och att du kan använda dem året runt.

 

Få prismatchning och gratis leverans till företagsadresser

Dæk og Fælg erbjuder de billigaste däck och fälgar på den danska marknaden. Därför ger vi dig alltid en prismatchning - och det gäller alla våra produkter. Du behöver aldrig oroa dig för priset hos oss. Om du har sett dina nya helårsdäck billigare i en annan dansk webbshop, matchar vi naturligtvis priset.

Vill du köra säkert på vägarna? Förbättra din bränsleekonomi? Då ska du investera i en uppsättning helårsdäck i hög kvalitet. Vi lovar dig att du kommer att ha stor körglädje med Goodyear helårsdäck. Om du behöver dem snabbt, ska vi naturligtvis att leverera snabbt. Vi har ett effektivt lager och bra leveranspartners. Om du beställer till en företagsadress är leveransen gratis. 

Om du köper både helårsdäck och nya alufälgar från oss, ser vi till att balansera och montera dem. När du tar emot dem är de därför redo att sättas på din bil direkt. Det blir inte lättare!

 

GRATIS INSTALLATION OCH BALANSERING AV DÄCK PÅ FÄLGAR

Vi monterar däck och fälgar så de är redo att sätta på bilen.
Att montera hjul på din bil ingår inte i priset.

MONTERINGSGARANTI

Vi garanterar att de produkter du beställer passar din bil.
Vi garanterar detta genom att kontrollera alla beställningar.

LEVERANS

Leverans till privata adresser för SEK 600,-

KLARA ATT MONTERA PÅ BILEN

Alla våra hjul levereras balanserade – det ingår i priset.
Det betyder att du kan montera dem på bilen direkt.