Varukorg

Vinterdäck Continental

Ska du göra bilen redo inför vintern? Då är en av de viktigaste sakerna att få vinterdäck monterade på ditt fordon. Står du inför att investera i helt nya vinterdäck? Då kan du använda vår sökfunktion nedan för att se alla däck från Continental som passar just ditt bilmärke. Du kan helt enkelt söka genom att ange bilens registreringsnummer, bilmärke eller däckstorlek. Du kan söka efter däck, fälgar eller kompletta hjul. Vi har kvalitetsprodukter för alla fordon och för alla behov!

 

söka efter
Sök via
Sök via
Välj bil
ANGE BILENS REGISTRERINGSNUMMER
VÄLJ DÄCKSTORLEK
 

Populära produkter

Köp vinterdäck av högsta kvalitet från Tyskland

Säsongen har alltid stor inverkan på din bil. Det finns mycket lagstiftning som man ofta måste följa. Det finns dock många anledningar till att du ska byta däck beroende på säsong. Vinterdäck är tillverkade med däckmönster och en gummiblandning, som gör att däcken tål körning på kalla vägar och kan stå emot halka bättre. Letar du efter högkvalitativa vinterdäck? Titta då närmare på det tyska märket Continental. Här får du toppkvalitet för pengarna. Continental vinterdäck minskar bränsleförbrukningen och ger dig också gedigen trafiksäkerhet!

 

Vi erbjuder prismatchning på Continental vinterdäck

Har du använt sökfunktionen för att hitta dina nya favoritdäck från Continental? Men de är billigare på en annan svensk webbshop? Då erbjuder vi naturligtvis 100% prismatchning till dig. På DäckogFälg får du alltid det lägsta priset på marknaden. Då kan du snabbt och enkelt hitta nya kvalitetsdäck från Continental med vår sökfunktion.

 

Få gratis balansering hos DäckogFälg ved köp af hjul

Om du både köper dina nya vinterdäck och fälgar från DackogFalg.se får du alltid gratis balansering. Det vill säga, vi monterar däcken på fälgarna så att de är klara att sättas på bilen. Dessutom ger vi dig en passningsgaranti på dina Continental-däck, liksom alla andra produkter på denna sida. Vi garanterar att de produkter som visas i sökningen på bilens registreringsnummer ditt bilmärke också passar din just bil. För att uppfylla denna garanti kontrollerar vi alla beställningar innan de skickas iväg.

 

Hitta dina produkter med den enkla sökfunktionen

Ska du göra din bil vinterklar? Ska det vara med fokus på säkerhet och hög kvalitet? Välj då Continental. Du får alltid kvalitet i en klass för sig och hög säkerhet med Continental vinterdäck. Det kräver ingen expert att hitta rätt däck från detta märket till just din bil. Du kan helt enkelt använda vår sökfunktion på den här sidan. Du anger bilens registreringsnummer eller däckens storlek om du vet det. Då får du upp alla våra kvalitetsdäck från Continental.

 

GRATIS INSTALLATION OCH BALANSERING AV DÄCK PÅ FÄLGAR

Vi monterar däck och fälgar så de är redo att sätta på bilen.
Att montera hjul på din bil ingår inte i priset.

MONTERINGSGARANTI

Vi garanterar att de produkter du beställer passar din bil.
Vi garanterar detta genom att kontrollera alla beställningar.

LEVERANS

Leverans till privata adresser för SEK 600,-

KLARA ATT MONTERA PÅ BILEN

Alla våra hjul levereras balanserade – det ingår i priset.
Det betyder att du kan montera dem på bilen direkt.