Varukorg

Kvalitets aluminiumfälgar med däck

Fälgar och däck? Behöver du båda? Vi har ett stort urval av aluminiumfälgar med däck. Vi har många läckra aluminiumfälgar och minst lika många otroligt bra däck. Du kan använda vår sökfunktion nedan och hitta bara de kompletta hjulen – dvs både däck och fälgar – som passar just din bil. Använd sökfunktionen och utforska en mängd kvalitetsprodukter som garanterat passar din bil!

 
söka efter
Sök via
Sök via
Välj bil
ANGE BILENS REGISTRERINGSNUMMER
VÄLJ DÄCKSTORLEK
 
MSW 19

MSW 19 Sølv

En fin fälg som fungerar riktigt bra för vinterbruk. Den enkla designen ger enkel rengöring.
Från 681 kr.

MSW 24

MSW 24 Gun Metal

Vacker mörk fälg, gör att din bil ser mer exklusiv ut! En kant i enfärgad färg är lätt att underhålla
Från 1107 kr.

MSW 71

MSW 71 Dark Grey Polished

En svart fälg gör att däcket och fälgen nästan går ihop. Det ger ett helt unikt utseende.
Från 1373 kr

Köp billiga aluminiumfälgar med däck

I vårt sortiment hittar du mer än 65 000 produkter. Vi har därför definitivt många coola fälgar och en mängd superdäck av hög kvalitet. Vi säljer också kompletta hjul, det vill säga där däck och fälgar köps för ett paketpris.


I vår webbshop hittar du aluminiumfälgar med däck från de största märkena. Det är allt från Goodyear och Continental till Dunlop, Dezent, Autec, MSW och många fler.


Det finns många fördelar med att både nya däck och fälgar monteras på din bil. Med helt nya däck kan du säkra din körning. Aluminiumfälgarna är mer för estetiska skäl. Men en fin bil betyder faktiskt mycket för körglädjen. Även om bilen kör bra är det roligast att köra i den när den ser cool ut.

 

Få gratis montering och balansering

När du köper kompletta hjul från DackogFalg.se gör vi dem alltid redo för dig. Det betyder att vi monterar däcken på dina nya fälgar. Naturligtvis balanserar vi dem samtidigt. Dina kompletta hjul med aluminiumfälgar och däck är därför alltid redo för montering på bilen när du tar emot dem. Denna tjänst är alltid gratis ved köb av hjul!


Detta ska du komma ihåg när aluminiumfälgar och däck ska monteras på bilen. Det finns nämligen några regler som du måste följa.


Däcken bör bytas ut innan de faller under 4 mm däckmönster. Dessa är minimikrav. Aluminiumfälgar med däck får inte vara försedda med fel ET-mått. ET-mått kallas också fördjupningsmått och det har något att göra med var däcken sitter i förhållande till din bils fenderkant. Måttet får inte ändras mer än 10 mm.


Däremot finns det inga regler för när du kan använda aluminiumfälgar på din bil, men de passar bäst att använda dem på sommaren med dina sommar- eller helårsdäck. Vid denna tid på året undviker du att de skadas av t ex salt på vägarna.

 

Alltid en passningsgaranti på däck och fälgar

Naturligtvis ska våra produkter alltid passa din bil. Det är därför vi har gjort det enkelt för dig att navigera i vår stora webbshop. Du kan enkelt och snabbt använda vår sökfunktion för att utforska aluminiumfälgar, däck och kompletta hjul som passar just din bil. Du söker enkelt på antingen bilens registreringsnummer eller bilmärke.


För att säkerställa att dina nya aluminiumfälgar och däck passar bilen ger vi dig alltid en passningsgaranti på din beställning. Vi följer upp på detta genom att kontrollera din beställning innan vi skickar den. På det sättet får du aldrig en produkt som inte passar din bil.

Vi levererar alltid dina däck och aluminiumfälgar gratis till företagsadresser. För privatpersoner erbjuder vi frakt för 600 SEK. Leveransen är alltid effektiv och snabb. Så du behöver aldrig vänta länge på att kunna snygga till din bil.

 

GRATIS INSTALLATION OCH BALANSERING AV DÄCK PÅ FÄLGAR

Vi monterar däck och fälgar så de är redo att sätta på bilen.
Att montera hjul på din bil ingår inte i priset.

MONTERINGSGARANTI

Vi garanterar att de produkter du beställer passar din bil.
Vi garanterar detta genom att kontrollera alla beställningar.

LEVERANS

Leverans till privata adresser för SEK 600,-

KLARA ATT MONTERA PÅ BILEN

Alla våra hjul levereras balanserade – det ingår i priset.
Det betyder att du kan montera dem på bilen direkt.